vrijdag 8 maart 2013

Toch weer terug :(

Hoewel de operatie van Domenic goed is gegaan en hij aan de betere hand leek te zijn, hebben we gisteren op controle bij de mdl-arts vernomen dat zijn gewicht is afgenomen. Daarom worden Domenic en mama morgen weer in het ziekenhuis verwacht. Hij zal daar weer een sonde gaan krijgen zodat we hem via die sonde kunnen bijvoeden. Gladys krijgt geleerd hoe ze met de sonde om moet gaan en als ze dit helemaal geleerd heeft mogen ze, met sonde en al, naar huis toe komen. De sonde zal in ieder geval moeten blijven zitten tot het gewicht weer op peil is. Wat daarna de plannen zijn is nog niet bekend. Dat moet tegen die tijd bekeken en besloten worden. Eigenlijk zou hij vandaag opgenomen moeten worden, maar aangezien er nog geen plek op de afdeling is krijgen wij een telefoontje zodra er weer een bed leeg is en we mogen komen.

Omdat de nadruk bij deze opname ligt bij het aanleren van een vaardigheid hebben we dan ook het vriendelijke verzoek om visite tot het minimum te beperken. Immers, hoe sneller de vaardigheid aangeleerd is, hoe sneller we weer naar huis mogen. ;)

We zullen natuurlijk proberen om jullie via de mail en via facebook op de hoogte te houden. Uiteraard mogen jullie altijd mailen, bellen, smssen, whatsappen of een berichtje via facebook versturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten