zaterdag 12 juli 2014

Nog niet helemaal beter

Zo, we zijn nu weer officieel thuis.
Heel stiekem mochten we woensdag-avond al naar huis toe, maar omdat er nog een redelijk grote kans was dat we alsnog terug naar het ziekenhuis mochten hebben we dat een beetje stil gehouden. Maar gisteren heb ik van de dokter te horen gekregen dat Domenic voorlopig nog even thuis mag blijven! Joepie!!!

Hij mocht van de dokter al naar huis toe omdat Thessa en Joshua hun laatste schooldag hadden op donderdag. Maar gisteren werden we dan nog gebeld door de dokter. Zolang zijn gewicht niet onder de 10,5 kg komt, hij minstens 1 liter voeding binnen houdt, hij koortsvrij blijft EN we de voeding (heel voorzichtig) kunnen blijven ophogen mogen we thuis blijven. Mocht er iets in één van deze 4 voorwaarden veranderen dan moeten we weer aan de bel trekken.

We moeten er gewoon rekening mee houden dat Domenic alles behalve een standaard-patient is en dat hij extreem veel tijd nodig heeft om te herstellen. Dus eigenlijk beginnen we qua voeding weer helemaal vanaf onder.

En hoewel papa en ik het weer akelig vinden dat we zijn ribben voelen als we hem optillen, toch zijn we blij dat hij alweer zelf loopt en langzaam weer begint met spelen.

en ja, de speen is (helaas) weer terug maar het geeft hem wel de troost die hij nu nodig heeft.
We hebben al met hem afgesproken dat, als hij weer helemaal beter is (meer dan 3 dagen koortsvrij ;) ), de speen dan weer weg gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten