zaterdag 18 januari 2014

Babystapjes

Papa had een nachtje met Domenic, dus die dacht eens even goed van papa's aanwezigheid gebruik te maken.
Hij heeft heel veel gebraakt vannacht. Daarnaast heeft zijn mic-key button ook veel gelekt dus al met al heeft papa heel weinig slaap gehad.
Overdag heeft Domenic ook veel gebraakt dus toen de kinderchirurg in huis was, is hij direct langsgekomen (hij had zijn jas nog aan)
Gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen.
Waarschijnlijk is het probleem gewoon dat we allemaal te snel willen gaan. Domenic heeft een motiliteitsprobleem (dat is al bekend) dus op het moment dat de darmen een optater hebben gekregen (de operatie) en je daarna weer vollop voeding daar doorheen wil pompen, zeggen de darmen "ik vind het goed geweest. Ik blokkeer, zoek maar een andere uitgang". We moeten dus gewoon gas terugnemen, 3 versnellingen omlaag en heel langzaam opnieuw beginnen.
De pomp staat op 30ml per uur en per dag mogen we 2x 5ml verhogen. Maandag is de mdl-arts ook weer aanwezig en wordt er overleg gepleegd en de observatie van het weekend besproken. Aan de hand daarvan wordt er gekeken of er ev. iets anders aan de hand is of dat het alweer beter gaat.
Mocht dit nou wel de reden van het braken zijn dan moeten we toch nog wel rekening houden met een opnameduur van nog 3 tot 10 dagen.
Voorlopig zijn we er dus nog niet.
Domenic is nu in ieder geval weer rustig aan het slapen en ik ga verder met de "tanked"-marathon op discovery. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten