woensdag 15 januari 2014

Lang verwacht

Vandaag is eindelijk de dag. We zijn in het ziekenhuis en Domenic wordt morgen geopereerd!!! :D
Roger en de kindjes zitten te wachten in het Ronald mcDonald-huis op het eten en daarna gaan ze lekker naar bed. Domenic is al helemaal gesettled en is nu lekker met zijn knuffels aan het spelen en langzaam moe aan het worden.

Morgen zal hij rond de middag geopereerd worden (ergens tussen 11 en 2) dus we kunnen 's ochtends rustig aan doen.

Er is morgen alleen geen oogarts aanwezig die Domenic zijn traanbuisje kan doorprikken dus daar zullen we nog een andere keer voor terug moeten gaan komen. Maar we doen nu 1 ding tegelijk. Eerst maar eens afwachten wat de chirurg morgen zal aantreffen in dat kleine lijfje. De kans bestaat namelijk dat het littekenweefsel zodanig is dat ze een open-wond-operatie moeten gaan doen. In dat geval krijgt Domenic zo'n mooie, ouderwetse snee over zijn rompje. Maar dat is maar bijzaak. Het voornaamste is dat de klachten straks over zijn. De kans is nu ongeveer 50% dat de klachten hierna helemaal over zijn. Maar we gaan er in ieder geval vanuit dat er verbetering zal zijn in de frequentie en hevigheid van het braken. Dat zou voor ons al heel veel schelen.

Deze mama heeft de laatste tijd een beetje verzaakt in haar blog-taak, maar het was zo ontzettend druk dat ik er gewoon niet aan toe kwam.
Ook heeft deze mama nog wat vragen voor de diëtiste maar die komt morgen middag even langs dus dat scheelt ook wel. Eens kijken hoe we de sondevoeding voor zowel Domenic als voor ons makkelijker en prettiger kunnen maken.

Zo, ik ga wachten tot Roger belt dat ik kan aanschuiven en gaan genieten van het avondeten.
Fijne avond!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten