donderdag 4 juni 2015

15 dagen

15 dagen...
15 hele dagen....
15 hele dagen sinds de laatste PEG-plaatsing voordat ze het heeft begeven. Of verstopt is geraakt in dit geval.

De PEG lijkt het tot nu toe niet langer vol tr houden dan de button. Gelukkig blijft hij beter zitten maar als de slang verstopt raakt hebben we er natuurlijk niks aan dat hij goed blijft zitten.

Morgen dus maar weer eens bellen met de poli en kijken of "onze" chirurg aanwezig is.
Dan kan ik gelijk vragen waar onze begeleidende "nood-brief" blijft. Dat is een brief die de chirurg opstelt (ik hoop dat hij hem onderhand allang heeft opgesteld) waarin staat wat er wel en absoluut niet moet gebeuren als er bijv. in het weekend iets gebeurd en we op de SEH zitten. Bijvoorbeeld dat ze ten alle tijden moeten zorgen dat Domenic gesedeerd moet worden als ze iets willen herplaatsen en dat ze het niet zelf/zonder sedatie proberen te doen (punt 1 omdat het, door de blinde paniek, fysiek bij s onmogelijk is om het zonder sedatie tr plaatsen en punt 2 omdat iedere nieuwe negatieve ervaring het werk van de afgelopen 4 goed gesedeerde plaatsingen teniet doet)

Blijkbaar zijn artsen in opleiding op de spoedeisende hulp te druk om in een dossier van een patiënt te kijken of te eigenwijs en zien ze mij aan voor een overdreven overbezorgde moeder.


Ik probeer dit weekend nog even bij de schrijven over de laatste MDL-afspraak, therapieën en PEG-wissel via lachgassedatie maar voor nu eerst....

*klaagmodus uit*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten