zondag 21 april 2013

Gelijk maar even bijkletsen.

De afgelopen weken ging het niet zo goed met Domenic. Hij viel af, had hoge koorts, had nauwelijks nog luiers (zowel urine als ontlasting) en sliep de hele dag.

De conclusie was simpel: GRIEP!

Na een weekje was hij gelukkig weer beter.

Hij leek langzaam weer de oude te worden.

Maar toch bleven er dingen zijn die niet klopten. (hij bleef afvallen, kreeg uitslag en werd steeds onrustiger)


Na veeel telefoontjes en goede vasthoudendheid van mama (ze werd steeds met een kluitje het riet in gestuurd) hebben we afgelopen donderdag de verpleegkundige van de poli kunnen omzeilen en hebben we via de seh contact gekregen met de kinderarts, die Domenic direct wilde zien.

Gelukkig was de mdl-arts ook nog in het gebouw aanwezig (zij was hiervoor 2 weken op vakantie dus heeft ze veel moeten bijlezen over Domenic toen ze terug aan het werk ging) en ze zou wel even wachten zodat de kinderarts overleg kon plegen.

Conclusie. Het lijkt erop dat Domenic een koemelkeiwitallergie heeft. Dus per direct gewisseld van voeding.


Nu zitten we aan de (peperdure) neocate. Dat is direct de meest geknipte voeding die je kunt krijgen. (Als je een kindje hebt die overal allergisch voor is dan krijgt ie neocate)

De mdl wilde het gewoon direct goed aanpakken en niet eerst de verschillende soorten voeding uitproberen (pepti, nutramigen, pregestimil of soya) maar gewoon direct de zwaarste variant geven zodat hij zo snel mogelijk weer op gewicht komt.


Dus nu zijn jullie weer een beetje up-to-date ;)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten