dinsdag 17 februari 2015

FTAW 2015 - day 6: Feeding Tube Fun!

In verband met de Carnaval zijn de laatste 2 dagen van de feedingtubeawarenessweek 2015 een beetje verlaat. ;)


Het thema van vrijdag was: Feeding Tube Fun!
"Deel een grappig verhaal of foto over sondevoeding. Deel een foto van je kind die iets leuks doet tijdens de sondevoeding of over sondevoeding in het openbaar. Deel je beste sondevoedings-uitvinding. Deel je FTA tattoo."

Een FTA-tattoo hebben we niet dus dat kunnen we niet laten zien. Een grappig verhaal of foto over sondevoeding hebben we ook niet direct. We hebben een hele hoop grappige momenten met sondevoeding meegemaakt maar om daar nou een heel verhaal van te maken. Het zijn vooral korte anekdotes.
Van het moment dat we, helemaal doorweekt, in Lourdes rondlopen tot ik besef dat het vocht wat op mijn voeten en sandalen terecht komt wit is en niet "water" en we dus tot de conclusie komen dat de voeding van Domenic lekte en waarschijnlijk de vloeren van alle winkeltjes waar we in en uit waren gelopen nu dus zouden stinken naar Neocate...
Tot aan het moment dat mensen vragen of Domenic zuurstof krijgt via het slangetje. "Ja natuurlijk mevrouw, ik geef mijn zoon altijd helderwitte zuurstof via zijn buik... :/ "

En dan hier nog een paar sondevoeding in het openbaar/je kind dat iets leuks doet tijdens de sondevoeding.

Sondevoeding tijdens de Kingertsog i Kirchroa 2015
(heb helaas geen foto meer van vorig jaar)
Sondevoeding tijdens het kijken naar Sinterklaas
Sondevoeding tijdens het zwemmen op vakantie
(wat een lol dat je kunt hebben met een zonnebril van oma)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten