donderdag 13 februari 2014

Feeding Tube Awareness Week - Dag 5

Onderwerp van de dag: 'What are your tube feeding hopes and dreams for you or your child in 2014? What successes do you want to build on?'

Wat zijn onze (sondevoedings-gerelateerde) dromen en waar hopen we op voor het komend jaar?
Op welke successen willen we bouwen?

Toen ons deze vraag werd gesteld tijdens het kerstfeest van het vkd (we moesten allemaal een wens opschrijven die aan indiaase wensballonnen werden gedaan, om dan later op de avond de lucht in te laten) schreef Roger heel spontaan "Ik wens voor het komende jaar meer hoogtepunten dan het afgelopen jaar".
En eigenlijk heeft hij gelijk. (op het gebied van de ontwikkeling van de kinderen dan :P )

We hopen, dromen, wensen dat Domenic niet meer zo vaak in het ziekenhuis hoeft te liggen als het afgelopen jaar en dat zijn situatie nu een beetje stabiliseerd zodat het gewoon een periode goed kan gaan. Een periode zonder rare symptomen waarvan we niet weten waar het vandaan komt. Een periode zonder nare onderzoeken. En als we even verder gaan met dromen, dan dromen we ook lekker dat Domenic uit zichzelf gaat eten en de sonde straks helemaal niet meer nodig gaat hebben. Gewoon lekker lange-termijn-dromen ;)

De eerste successen van dit jaar hebben we binnen. De operatie is goed gegaan, ik heb de brutaliteit gehad om stappen te zetten die het comfort van Domenic verhogen (kleinere button, andere pomp) en Domenic komt op dit moment goed aan in gewicht.

Er zijn nog wat dingetjes die nog niet helemaal super lopen, maar we mogen al in onze handen klappen dat hij het nu zo goed doet!


Dan kunnen we de komende tijd ook wat meer stappen gaan zetten om Collin op een plek te krijgen waar hij kan floreren. :D

 
Voor 2014 wensen wij
meer dagen zoals deze:

en minder dagen zoals deze:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten