vrijdag 31 mei 2013

A long long week

De chirurg is geweest en de datum voor operatie is bekend. Op donderdag 6 juni zal die gaan plaatsvinden. We moeten ook gaan overdenken hoe de operatie moet gaan plaatsvinden. Laposcopisch (via een kijkoperatie) of, heel ouderwets, met een snee waardoor ze direct (ipv via een microscoop) kunnen zien hoe ze de maagwand aan de buik moeten naaien. Het heeft allemaal voor- en nadelen... via een kijkoperatie heb je kleinere littekens die dus sneller verdwijnen dan een grote snee, maar er is dan toch een iets grotere kans op lekkage dan met een snee.

Maar we hebben gelukkig nog 5 dagen om daar over de denken en overleggen.

En we hebben weer een verhuizing achter de rug.

Aangezien er 2 ALTE's zijn binnengekomen hadden ze iedere monitorplek nodig dus nu zitten we weer aan de b-kant. Er is dus wat meer rust omdat we weer in een 2 persoonskamer zitten en ze gaan kijken of Domenic vanuit de b-kant naar ok kan gaan. Dit zou voor ons dan weer een verhuizing besparen.

Gelukkig zit er een kindje op onze kamer die ook een peg-ok heeft gehad dus het scheelt wel dat je met hetzelfde "ziektebeeld" op een kamer ligt. Je hebt op de eerste plaats al wat gespreksstof en de anders snapt wat je bedoeld als je ergens mee zit of als er iets voorvalt.


Bon, nu maar eens de kast weer opnieuw inruimen en uitmesten.Voor het begin van het weekend een paar mooie foto's van deze opname.


Fijn weekend allemaal!!!!

Boks, Domenic.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten