maandag 2 september 2013

Domenic en Collin

Omdat ik vanavond helemaal geen puf heb alleen een kort verslag van de afspraak in het ziekenhuis.

Zo.. nu ff kijken of ik een samenvatting kan geven zonder warrig over te komen.
Het chromosomen onderzoek was helemaal goed. Er was niks raars bij te vinden. Nu zien ze zowel bij Collin als bij Domenic dat er op diverse fronten een ontwikkelingsachterstand is maar iedere afwijking afzonderlijk valt net binnen de grenzen. Op papier kunnen ze dus nog niks hard maken om verder onderzoek te kunnen doen. Maar het hele team loopt tegen hetzelfde aan als wij allemaal. Het klopt niet maar niemand kan de vinger erop leggen wat het nou is.

Zowel bij Collin als bij Domenic gaan ze de CK-waardes in het bloed nakijken om te zien of daar nog afwijkingen in zijn en daarnaast moet Collin ook naar de KNO-arts omdat hij snurkt, met open mond ademt, zijn amandelen gezwollen zijn, er achter 1 oor vocht zit en in zijn andere ook de trommelvlies bol staat. Ook moet de KNO-arts kijken of er wellicht sprake is van een partiƫle schisis.


Verder willen ze even afwachten wat adelante (taal- en gehoorcentrum) als schooladvies gaat geven. Over 9 maanden moeten we terugkomen. Die afspraak moet ik in november gaan inplannen. Dan wordt er gekeken hoe de ontwikkeling is gevorderd, wat Adelante nog aan resultaten en stappen heeft gezet en of er dan misschien een mogelijkheid is tot andere onderzoeken.
Nu zijn we dus een stapje verder in het afstrepen wat het niet is. ;)

Verder is Domenic weer veel aan het spugen. Zoveel zelfs dat ik vandaag na de 4e keer de pomp maar weer uit heb gezet. Misschien dat zijn maagje de rust even nodig heeft.
Welterusten allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten