maandag 16 september 2013

Noem het maar weekendverlof

  Afgelopen vrijdag kwam de MDL-arts met de volgende mededeling. Zolang Domenic verkouden is kunnen we niks onderzoeken aangezien we niet kunnen zien wat nieuwe symptomen zijn en wat van de verkoudheid komt. DUS... Domenic mag naar huis. MAAR, zodra hij afvalt, meer braakt en/of meer/dunnere ontlasting had moest ik bellen en werd hij weer opgenomen. Maandag zou de MDL - arts 's ochtends nog even bellen om na te vragen hoe het weekend was en plan van aanpak te maken.

Zaterdag hebben we rustig aan grdaan. De kids zijn gaan sporten en daarna zijn we de nieuwe indoor speeltuin in Kerkrade gaan bekijken. Vervolgens avondeten bij Ikea en daarna lekker naar huis. Domenic was koortsvrij en  braakte niet meer dan normaal.

Zondag begon ook goed. Lekker (min of meer) uitgeslapen en gebruncht. Eigenlijk zouden we naar de kerk gaan maar de kinderen waren zo druk en onhebbelijk dat we besloten om thuis te blijven. Collin is in bed film gaan kijken en heeft nog heerlijk 2 uur bijgeslapen.
Domenic lag rustig te slapen in de box en toen ik ging kijken of hij nog sliep zag ik een hele natte plek op het boxkleed. Ook zijn broek en romper waten helemaal nat. Het leek voeding te zijn die via zijn insteek naar buiten kwam. Daarnaast was hij een beetje afgevallen en had hij nog steeds diarree. Al met al reden om te bellen  naar de SEH.

We mochten direct langskomen. Na veel wachten en onderzoeken mochten we om half 8 toch naar huis.\
Vanochtend belde de MDL - arts en nadat ik vertelde hoe het ging besloot ze dat we toch maar weer terug moesten komen. Ook vroeg ze zich af waarom we gisteren naar huis mochten aangezien duidelijk in het dossier stond dat we bij ieder contact terug opgenomen zouden worden.


Maar al met al zitten we dus weer terug op de afdeling. Dit keer wel op de "gewone" afdeling en niet op de medicum care. Domenic krijgt nu weer continudrip (50cc per uur) en hij heeft nu ook vochtbalans dus alles wat er in of uit zijn lichaam komt moet gewogen en afgemeten worden.
We gaan het merken.
Ik houd jullie op de hoogte!!!

Domenic lijkt het in ieder geval niet echt erg te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten