donderdag 12 september 2013

Een nieuwe dag

Vanochtend kwam de MDL-arts weer. Ze maakt zich nog steeds zorgen. Domenic krijgt nu medicatie waardoor de ontlasting wat zachter wordt (Macrogolum) om een ev. blokkade weg te kunnen halen. Gevolg = meer, dunnere en stinkendere luiers. (Vandaag al 2x ontlasting gehad)

Verder vertelde ze dat ze morgen pas in de namiddag komt omdat ze 's ochtends op locatie moet zijn. Met andere woorden, voor morgenavond zijn we zeker nog niet weg.
Daarna heb ik Domenic lekker in bad gestopt en heeft iedereen op de kamer genoten van zijn badmomentje (incl. de verpleging). Daarna begon hij weer met spugen, veel te spugen.

In de namiddag kreeg hij er ook acuut hoge koorts bij (39.8) dus werd de kinderarts erbij gehaald voor een lichamelijk onderzoek. Ze vond niet direct zorgwekkende dingen. Domenic kreeg een zetpil en als de koorts hoog bleef moest de kinderarts er weer bij gehaald worden.


Ik ben toen naar de kids moeten gaan. Met Thessa naar badminton geweest en daarna spullen gepakt om Joshua naar oma te brengen.

Toen ik weer terug in het ziekenhuis was bleek alles goed te zijn gegaan. De koorts was gezakt naar een ruime verhoging en hij had niet meer gespuugd. Ook was hij weer wat vrolijker en heeft hij gezellig met de buurman gekletst en bij de verpleging gezeten. Al met al zag het beter uit dan gisteravond.
Toen ik de kamer in liep lag hij heel lief te slapen. Na een tijdje spuugde hij weer maar gelukkig sliep hij direct weer verder.

Nu maar eens zien wat de nacht ons gaat brengen en wat de MDL-arts morgen gaat besluiten.
Tot laterz!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten