zaterdag 21 september 2013

Weekend!

Zo, na een paar dagen blog-stilte is het wel weer tijd voor een update.
Donderdag zijn we, op verzoek van de MDL-arts, naar de KNO-arts geweest. Domenic heeft vocht achter de oortjes en gezwollen (keel- & neus-) amandelen. Maar niet zo extreem dat er gelijk gehandeld moet worden. Het is wel iets was goed en regelmatig in de gaten gehouden moet worden. Dus hebben we er een nieuwe vaste specialisatie bij.
De voeding is onderhand opgehoogd naar 90ml/u. Je merkt dat de voeding op deze snelheid zwaar valt maar hij houdt het binnen.

Daarnaast is hij nu echt verkouden geworden en dat merk je (buiten de "normale" symptomen zoals een kuchje en snotneus) wel aan de pus en troep die nu weer uit zijn oogje en insteek komt. Helaas is hier verder niks aan te doen. We hebben wel, voor zijn oogje, een afspraak bij de oogarts binnenkort. De arts die namelijk gespecialiseerd is in traanbuisjes die heeft nog 1,5 week vakantie en kan dus niet nu kijken wat er gedaan moet worden.


Vandaag zijn papa en de kids gekomen. Ze waren eerst naar een speciale VIP-voorstelling geweest van de film van Piet Piraat en de hele echte Piet was er zelf bij. Ze hebben hem zelfs een handje mogen geven en zijn met hemop de foto geweest. Ook kreeg iedereen een boek van het verhaal van de film en Piet Piraat heeft ze persoonlijk gesigneerd. 

Daarna zijn ze hier in het ziekenhuis op bezoek gekomen en hebben we frietjes besteld voor de lunch. Gelukkig hadden we alle ruimte want de buurvrouw mocht gistermiddag alweer naar huis en sindsdien liggen we alleen op de kamer. Na een middagje spelen zijn ze weer naar huis gegaan en nu ligt Domenic weer in dromenland.
Morgen staat er ook niks op het programma en aangezien het weekend is zullen we ook niks beleven. De volgende update komt dus in de loop van komende week.
Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten