maandag 9 september 2013

over toppen en dalen

Zo, weer even een kleine update.
Met Domenic gaat het helaas weer een heel stuk minder dan een aantal weken geleden. Hij is nu alweer meer dan een week aan het braken en er lijkt geen verbetering in te komen. Afgelopen vrijdag heb ik met de MDL-arts gesproken en op advies van haar hebben we Domenic 12 uur lang ORS gegeven. Na die 12 uur moesten we de voeding weer aankoppelen (normale snelheid) en als het dan weer mis ging moesten we maar even met de SEH bellen aangezien het dan weekend zou zijn. Dus zaterdagmiddag weer gebeld en daar kregen we te horen dat we toch maar weer terug moesten op de ORS voor een paar uur en dan op zondag moesten proberen om de voeding 1 op 1 aan te lengen met ORS (dus 50% voeding en 50% ORS). Dit gedaan en dat leek goed te gaan. Vanochtend weer mogen beginnen met volledige voeding en tot nu toe gaat het goed. Maar we zijn ook pas een kleine 2 uur bezig.



Vanaf het moment dat de voeding aangekoppeld is, is Domenic in ieder geval aan het slapen dus ik ben benieuwd wat ons vandaag gaat brengen. *hoopt heel erg dat ze niet vandaag al naar het ziekenhuis moet*

We proberen het in ieder geval vol te houden tot woensdag. Dan hebben we sowieso al een consult met de MDL-arts staan en dan gaan we kijken wat er precies aan de hand is (geweest).... nu hopen dat Domenic ook zo lang kan wachten!



Keep you posted!

Gladys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten