donderdag 26 september 2013

Lekker slapen

  Zo, vandaag weer een redelijk normale dag in het ziekenhuis. Geen mama die een hele dag weg is of even naar huis moet maar gewoon "als vanouds".

Vanochtend kwam de MDL-arts en zij stelde voor dat we op weekendverlof mogen. Dus dat is al een pluspunt. Verder heeft ze heel duidelijk gemaakt dat Domenic niet ontslagen wordt voordat ze er achter zijn wat er precies is. En gezien het feit dat zijn verkoudheid ten einde lijkt te lopen gaan we er vanuit dat we volgende week eindelijk wat onderzoeken kunnen gaan doen.

Verder is vandaag dus zowel de logopedie als de fysiotherapie ingezet omdat we voorlopig toch nog wel hier zullen blijven.
De fysiotherapeute is vanmiddag even geweest maar moest alweer snel weg. Ik heb ondertussen alle resultaten die de eigen fysio heeft al opgevraagd dus morgen kan ze alles bekijken en de ontwikkeling van Domenic in kaart gaan brengen.
De logopediste is ook al geweest en Domenic heeft zowaar al enkele hapjes peer-fruithapje naar binnen gewerkt. Morgen komt ze nog eens.
Ook is de pedagogisch medewerkster nog even langs geweest en hebben we Domenic in de speelkamer een tijdje gefilmd zodat we kunnen terugkijken hoe hij zelf speelt. Dit is fijn om even te bekijken, sowieso voor mama en daarnaast kan het ook helpen voor de fysio en/of klinische genetica als we afwijkingen zouden zien.
Morgen moet ik bellen met iemand van kdv Zigzag (een verpleegkundig kdv) om te kijken of we op die manier wat zorgontlasting kunnen krijgen in de thuissituatie. 
Al met al dus een drukke dag met veelal positief nieuws. 

En na al die tijd wakker en actief te zijn geweest is Domenic nu eindelijk in diepe rust!
Een fijn weekend allemaal!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten