donderdag 31 oktober 2013

Over ziekenhuizen, ziek zijn, Sinterklaas en nog zoveel meer...

Goedemorgen allemaal,
wij zijn weer thuis. Eigenlijk zijn we al een tijdje weer thuis. Dinsdagochtend kwam er namelijk een kinderarts bij mij kijken en die kinderarts was bang dat ik misschien helemaal geen bacteriele infectie heb maar een virale infectie. Bijvoorbeeld de waterpokken of hand-mond-voet-ziekte of een andere (zeer) besmettelijke (kinder)ziekte.
En aangezien er geen quarantainekamers vrij waren werd er gevraagd of we naar huis wilden gaan om te voorkomen dat we een besmettings-uitbraak veroorzaken in het ziekenhuis.
Wel moet er dan iedere dag contact gehouden worden met de artsen in het ziekenhuis zodat ze gelijk kunnen ingrijpen als de situatie erger wordt. In dat geval wordt ik opnieuw opgenomen (desnoods tijdelijk op een andere afdeling ofzo).

Maar tot nu toe lijkt het allemaal goed te gaan. Ik krijg wel andere klachten erbij maar de uitslag wordt steeds rustiger en ik oog niet meer heel erg ziek. Ook krijg ik op dit moment maar een kwart van de voeding die ik moet hebben (vandaag mogen we over naar half/half) de rest is ORS.

Helaas mag de operatie vandaag definitief niet doorgaan en wordt er een nieuwe afspraak ingepland.

Omdat het nog niet heel goed gaat met mij heeft papa besloten om de rest van de week vanuit thuis te werken (voor het geval ik weer opgenomen moet worden). Dat geeft papa en mama ook een klein beetje tijd om 's avonds nog wat voor te bereiden voor de feestdagen die voor de deur staan. Papa heeft nu immers 4 tot 5 uur meer tijd op een dag (reistijd van/naar werk).

Ze hebben gisteren een film besteld van Sinterklaas. Hij gaat dan helemaal speciaal voor ons een film opnemen waarin hij met ons praat. Dat heeft hij vorig jaar en het jaar ervoor ook al gedaan. En dat was heel erg leuk!

Voor als jullie interesse hebben, hier is de link naar Sinterklaas.


Nou, ik ga eens kijken of ik melk/ors ook half/half in mijn maagje kan houden en of ik dan net zo vrolijk ben als normaal.


Groetjes!!!!!


Boks,


Domenic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten